Webshop Favorites #90

tja

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE


Hej bästa! Nu är jag äntligen hemma. Gick knappt att blogga där borta utan att bli sjösjuk, typiskt. Har spenderat morgonen i sängen med lite nätshopping. Finns inget bättre när det regnar!  Älskar de svarta brallorna, ska matcha precis som ovan med en vit topp och sneakers. Cropped hoodies och sweaters är jag helt besatt av. Så fint tillsammans med ett par lösare jeans och sneakers. Puss!

/ Hi guys! Finally home. Almost impossible to do blogpost in Croatia without being sea sick. I’ve spend the morning in my bed with some online shopping. Perfect thing to do when it’s rainy outside. Love the black trousers! I will match them exactly like that. With a white top and sneakers. Cropped hoodies and sweaters is my latest obsession for sure. So nice togethter with a pair of looser jeans and sneakers. Xx

7 Responses to “Webshop Favorites #90”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *