Boat Life.

ocean10

 

ocean12

 

ocean13

…….Dungarees from QNTS.dk (here)

 

Här får ni ännu en look från båten! Verkligen börjat gilla hängselbyxor igen. Korta som långa! Tycker det ser typ sött/coolt ut, haha. Dessa är ett par vintage från Lee som ni hittar på länken ovan. Perfekta enligt mig. Haft världens lugnaste söndag. Precis vad jag behöver! Jag och Erik vaknade tidigt, hörde regnet och somnade om sedan har jag typ bokstavligen bara rört mig mellan sängen och kylskåpet hela dagen. Så imorgon är det dags att ta tag i livet igen! Puss

/ Here you get another look from the boat! I really started to like dungarees again. Short ones as long ones! It’s sweet and edgy in the same time, lol. These ones is a pair of vintage Lee that you find on the link above. Perfect if you ask me! I had the calmest sunday ever. Exactly what I needed! Me and Erik woke up early, heard the rain and fell asleep again. Since I woke up I literally just moved myself between the fridge and the bed. So tomorrow it’s time to be a bit more efficient.

19 Responses to “Boat Life.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *