On A Boat.

boat2 boat3

 

Det är så himla vackert i de hamnarna vi stannar i. Idylliskt på något vis med alla dessa båtar och de lokala fruktmarknaderna bara ett fotsteg bort. Uppskattar verkligen båtlivet även om lite AC på båten inte hade skadat, haha. Var bara tvungen att knäppa lite bilder igår när solen mötte bergen, sådant magiskt motljus. Idag spenderar vi natten ute på havet, ska bli så mysigt!! Puss

/ It’s so beautiful in these marinas where our boat stops at. It’s idyllic with all these boats and the local fruit markets just a footstep away. I really appreciate the boat life even if some Air Condition on the boat would be nice, lol. Just had to take some photos in yesterdays backlight. So beautiful! Tonight we’re spending our days out on the ocean, it will be so cozy. Xx

11 Responses to “On A Boat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *