Win A Trip To A Ibiza #TravelerTypes

bag1 bag2

Jag och Erik var alltså på Ibiza tillsammans med American Tourister, som är ett märke med resväskor. Vi fick presenterat deras nya kampanj “#travelertypes” där dom vill lyfta fram vilka olika typer av just resetyper som finns när det kommer till packning. Jag skulle säga att jag är den “strukturerade”, jag slänger absolut inte bara ihop en väska och “får se hur det blir”. Jag tar med ett gäng basgrejer och sedan skriver jag listor med klädkombinationer för typ alla tillfällen, bilder mm. Detta för att inte behöva stressa kring sådant på semestern eller sluta upp med 60 kg övervikt med saker jag ändå inte använder, haha.

Vi hade alltså en helt fantastisk resa på Ibiza och det bästa är att du just nu har chansen att vinna en exakt likadan resa som vi hade. Tävlingen är superenkel där du bara behöver svara på en fråga, men all info och tävlingsformulär hittar ni här. Lycka till :*

/ So me and Erik were in Ibiza together with American Tourister which is a suitcase company. We got their latest #travelertypes campaign presented where they want to talk about the different kind of traveler types there is when it comes to packing for the vacay. I’m the structured one where I leave nothing to chance. I take some basics with me and after that I have lists for clothing combination for every activity, pictures and so on. Then I don’t need to stress about that or end up with 60 kilos overweight with things I wouldn’t have used anyway, lol.

We had a wonderful trip on Ibiza and the best thing is that you can win the exactly same trip as us. The competition is super simple and you just need to answer one question. You find all the info here. Good luck :*

In collaboration with American Tourister.

6 Responses to “Win A Trip To A Ibiza #TravelerTypes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *