Insta Lately.

hihi

@victoriatornegren

 

Hej bästa! Här kommer några bilder från min Instagram. Mitt blogg-game är typ inte existerande för tillfället. Hade gärna ätit ett motivation-pill om så fanns. Får liksom inte ihop det! Är full av energi och inspiration men får inte ut det i bildform riktigt. SÅ frustrerande! Blir galen. Min perfektionist-hjärna som spökar. Älskar ju att blogga så blir så himla typiskt när jag hamnar i sånna här perioder, helst när dom är typ never ending. Men Kroatien i helgen och då jäklar! Puss

/ Hi guys! Here is some pictures from my Instagram lately. My blog-game is non existing for the moment. I would love to eat a motivation-pill if I could find one. I can’t get it together! I’m so full of energy and inspiration but I can’t get it on a paper. So frustrating! Going crazy. It’s my perfectionist brain that’s saying hello. I love to blog so i get so frustrated when I get to period like these. But Croatia this weekend and I’m sure nothing can go wrong there! Xx

7 Responses to “Insta Lately.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *