Summerburst. #misshippiemascara

festival9 festival10 festival11

…….Pictures from Summerburst.

I helgen var det dags för första dagen av Summerburst! Tyvärr var vädret det värsta tänkbara med spöregn och några plusgrader, haha. Hann knäppa dessa just innan stormen. På grund av vädret var påklätt ett måste och jag körde som många andra på denim. Älskar den lite extra “rockiga”-viben många väljer att köra på festival. Ett extra plus till my festival partner in crime – Miss Hippie Mascaran som fick mig att känna mig fresh hela kvällen ändå.

/ This weekend it was time for the first day of the Summerburst Festival. Unfortunately the weather was the worse ever, it was rainy and supercold. Took those picture right before the storm! Because of the weather worm clothes was a have to and I did go for denim as many others. Love the little extra “rock”-touch many people go for at festivals. And and extra plus for my festival partner in crime – The Miss Hippie Mascara that made me feel fresh the whole night even a stormy day like this. Xx

– In Collaboration with L’Oréal

6 Responses to “Summerburst. #misshippiemascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *