Miss Hippie Goes Summerburst.

My Campaign Movie For The “Miss Hippie”-Mascara

 

Här kommer också min enskilda video för kampanjen! Som jag skrivit förut så går alltså Miss Hippe-mascaran hand i hand med festivaler. Jag ska på Summerburst nästa helg och kommer såklart att använda den! Blir lite som pricken över i:et till mina festival-looks. Jag gillar inte att bära för mycket smink på festivaler så en bra mascara och fina bryn är ett måste för mig. Hoppas vi ses där!

/ Here comes my individual video for the campaign as well. As I wrote before the Miss Hippie-mascara goes hand in hand with festivals. I’m going to Summerburst next weekend and I will use it for sure. It’s a bit like the icing on the cake for my festival looks! I don’t like to wear too much make up on the festivals so a great mascara and a good brow day is a have too for me. Hope to see you there! 

In Collaboration with L’Oréal.

3 Responses to “Miss Hippie Goes Summerburst.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *