Destino Hotel.

victoriatornegren3 victoriatornegren4

Find the bikini here

Äntligen går det att koppla upp sig! Jag och Erik befinner oss alltså i Ibiza just nu för ett samarbete jag ska berätta mer om snart. Innan de andra kom hade vi tid för lite häng vid poolen och jag är så glad att vi äntligen släppt denna A-frame bikini. Den har alltså dröjt då vi inte varit nöjd med proverna. Tur var det för bäst blev den! Så bekväm och fin, smidig att bära till stranden under kläderna också.

Vi ska göra oss i ordning för middag nu och sedan blir det utgång på Pacha. Puss!

/ Finally I can connect! Me and Erik is in Ibiza for the moment with a company (I’ll tell you more about it later). Before the other got here we had some free time at the pool and I’m so happy that our A-frame finally is out. It’s the best! So smooth to wear under your clothes on the way to the beach as well. Now we’re having a dinner and then we’re going to Pacha for some dancing! Xx

In collaboration with Trelika.

8 Responses to “Destino Hotel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *