We Love Brows.

brow1 browartissculpt3

 

Hej fina! Jag har just nu ett samarbete tillsammans med L’Oréal och deras kampanj “We Love Brows” (ni kan läsa mer om den här). I och med detta har jag skrivit två tutorials med två olika produkter från kampanjen (de ovan). Ena looken är en naturligare och den andra är en “bold-look” med lite lyxigare bryn.  Älskar att leka med bryn och nya produkter så detta kändes superkul!

För första looken använde jag alltså deras nyhet “Brow Artist Sculpt“, en produkt jag faktiskt har och använt flera gånger innan. En produkt som fungerar lite som allt-i-ett. Färg, borste och pensel. Älskar den! Läs min tutorial när jag använder den här. För min Bold Look-Tutorial har jag använt deras “Brow Artist Plumper“, den artikeln hittar ni här.

/ Hi guys! I have a collaboration with L’Oréal and their campaign “We Love Brows” (read more about it here). With this I’ve been doing two different tutorials with two different products (the ones above). One look is more natural but and the other one is called the “bold-look” which have a more luxury touch. I love to play around with my brows and new products so it was superfun. For the first look I used their new product “Brow Artist Sculpt”, a product I actually already had and used. It’s like an all in one product with color, brush and pencil. I really love it! Read my tutorial about how I use it here. For my bold-look tutorial I used their “Brow Artist Plumper” and that article you’ll find here.

2 Responses to “We Love Brows.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *