Todays Outfit: Cropped Jeans & A Longline Blazer.

loafers4 loafers1 loafers3 loafers2

My Look:

Shoes – Asos (here)
Trousers – Pull&Bear
T-shirt – Only (here)
Blazer – Fifth Label (here)
Bag – Chanel

 

Hej bästa! Såhär såg jag ut när vi strosade runt i South Ken häromdagen. Det är mitt absoluta favoritområde i hela London (vita byggnader överallt, hehe). Gångavstånd till Harrods också så man kan leva sitt egna lilla London-liv där utan att behöva åka runt halva stan. Sådana saker som gör att jag känner mig som “hemma”. Samma med New York och SoHo.. Har sådana New York cravings just nu så att det är galet, men jag får hålla mig. Ska försöka vara hemma i sommar! Kom dock på att jag redan har tre resor inplanerade, haha. Aja! Puss

/ Hi guys! So I looked like this when we walked around in South Ken the other day. It’s my favorite area in whole London (white houses everywhere, lol). You can walk to Harrods as well! You have everything around that area, everything that make you feel that you could have lived there. I don’t like citys where you need to travel far everytime you need to do something. The same with New York and SoHo.. I have so much New York cravings for the moment. But I have to wait! I will try to be home as much as I can this summer. I “only” got three trips planned.. Xx

This post contains Adlinks.

18 Responses to “Todays Outfit: Cropped Jeans & A Longline Blazer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *