Travel With Style.

travel

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

 

Imorgon är det som sagt dags för mig att åka till L.A! Denna gången åker jag tillsammans med Nelly.com. Passade därför på att slänga ihop en liten travel-outfit som du hittar hos dem. Just nu vill jag vara helt kittad i By Malene Birger när det kommer till rese-accessoarer, älskar verkligen denna resväska. Gick faktiskt och köpte den igår, yey. Mjuka brallor är för mig ett måste då jag sover typ 80-90% av resan. Dessa sneakers är från Nellys egna märke, perfekt budget-doja. Puss!

/ Tomorrow It’s time for me to travel to L.A again. This time I’m going with Nelly.com. Therefor I made this travel-outfit collage with pieces that you can find at their shop. Right now I want to be kitted in By Malene Birger when it comes to travel accessories. I really love this travel bag! I actually bought it yesterday. Soft trousers is a have to for me, I always sleep 80-90% of the whole trip. These sneakers is from Nellys own brand, a perfect budget sneaker. Xx

– I samarbete med Nelly.com

8 Responses to “Travel With Style.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *