New In: Chanel 2.55 Bag.

chanel9 chanel2

…..Chanel Classic 2.55 dubble flap bag.

 

Har ju sålt av i princip alla mina designerväskor på slutet, så pengarna fick helt enkelt gå till en ny. Så detta var alltså det jag köpte på Chanel! Funderade kring en Boy eller en klassik, men fick faktiskt bli denna klassiska i medium. Jag har denna i gult också och gillar verkligen modellen! Min “gamla” svarta Chanel köpte jag ju Second Hand från Trendsales och den har tyvärr tappat både form och färg av någon anledning. Ska kontakta dem tänkte jag. Hur som så älskar jag denna redan och använt den every day since = bra köp. Puss!

/ I’ve sold almost every designer bag that I had so I took the money to buy a new one. So this was what I bought on Chanel! I decided between a boy-bag or this classic one in medium. I have this one in yellow as well and I really like the model. My “old” black Chanel that I bought second hand from Trendales has lost the form and color of some reason. I will contact them later. How ever, I love this one already and I been wearing it every day since. Kisses!

15 Responses to “New In: Chanel 2.55 Bag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *