New In: Slip In Sandals.

shoe4

 

shoe1

…..H&M – 249:-

 

Hej på er! Gjorde en liten beställning från H&M för någon vecka sedan och kunde inte undvika att klicka hem dessa också. Dom känns dock som små tomtetnisse-tofflor, haha. Men jag gillar dom! Kom dock på att jag gjort exakt tvärtemot min lista med tips för att hålla budget. Köpt inför sommaren.. Får motbevisa mig själv och se till att använda dem helt enkelt, haha. Puss!

/ Hi guys! I made an order from H&M last week and couldn’t avoid to buy these pair as well. They feel like some tomtenisse-tofflor, lol. But I like them. I realized I made the opposite of my budget-tips though. Bought thing for the summer.. Have too prove my self wrong and use them 😉 Xx.

8 Responses to “New In: Slip In Sandals.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *