Bandana Love.

bandana bandi

Find The Pieces:

Shirt – Here
Bandana – Here

 

Min absoluta favoritdetalj just nu är att ha någonting runt halsen. Äger dock inte alls så mycket som jag hade velat. Saknar en fin mönstrad silkesscarf och ett tjockare velvet choker. Grävde i alla fall fram en bandana häromveckan och älskar detaljen med tight knuten bandana och vit skjorta. Finns så mycket att göra med en scarf utöver att ha den runt halsen också. Så fint som detalj på väska och i hylsan på en byxa. Ska visa er sedan!

/ My favorite detail right now is to have something around your neck. I don’t own as much as I like though. I miss the perfect small silk scarf and a thicker velvet choker. I did found a bandana the other week though and love the detail with the bandana print and a white crispy shirt. You can do so much with a scarf, not only wear it around your neck. So nice to spice up your bag with or why not as a belt detail. Show you later!

4 Responses to “Bandana Love.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *