Webshop Favorites #84

tjo

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Hej bästa! Här kommer mina senaste webshop favorites. Kärlek till asos-jeans alltså <3 Aldrig sett denna storlek på en Phillip Lim väska heller? Me like. Älskar även denna suede bomberjacka från Monki, så perfekt men lite för dyr för mig just nu. Har en sådan sparar-månad tillsammans med Erik och man blir väldigt medveten om hur mycket pengar man “slösar”. Och så mycket roligare det är när man får fundera över ett köp mycket innan man gör det, längta lite helt enkelt. Garderoben blir inte lika full med saker man ändå inte hade använt så mycket heller!

/ Hi guys! Here is my latest webshop favorites. All my love to the Asos-jeans <3 Never seen this size of an Phillip Lim bag either? Me like. I also love this bomberjacket from Monki, but it’s a bit too expensive for me right now. Have a saving-month together with Erik and you get so aware of how much money you spend on things. And so much more fun when you have to think about a piece or product for a time before you make it, long a bit. The wardrobe doesn’t get as full of things you wouldn’t be using as much either.

4 Responses to “Webshop Favorites #84”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *