Gina Tricot – Guided By Style.

Nu ska jag berätta en superrolig grej för er! Jag befinner mig just nu i London då jag har ett samarbete med Gina Tricot och deras nya reseguide Guided By Style. Reseguiden går ut på att man i olika städer kan välja en profils guide att följa under sin vistelse. Alla profiler har olika stilar, så man väljer helt enkelt den som matchar sin egen bäst. Jag kommer alltså besöka en massa grymma ställen efter den guide/stil jag valt och vill ni hänga med så spana in min Snapchat: VTornegren och Instagram @victoriatornegren. Vi åker även hit med resesajten Momondo, bästa kombon alltså. Bokar i princip alltid mina resor genom dom. Gå in här och spana in guiden för tips inför din nästa resa.

/ Now I will tell you an awesome thing! I’m in London right now for a collaboration with Gina Tricot and their new travel guide “Guided By Style“. A guide where you choose a profile after which style that fits you the best. Every profile have their own guide for one special city and it’s yours to follow. So I’m here to try out one of them! I will visit some great places so follow me on my snapchat: VTornegren & Instagram @victoriatorngren. Read more about the guide here :*

I samarbete med Gina Tricot.

3 Responses to “Gina Tricot – Guided By Style.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *