Insta Lately #27

ja

@victoriatornegren

 

Här får ni lite bilder från min Instagram på senaste, en L.A edition helt enkelt. Åh, bästa staden alltså. Så glad att jag åker tillbaka dit snart igen! Kanske blir två gånger till innan sommaren till och med om det blir som tänkt. Yey! Vi landade i London imorse och har ätit lunch och fotat lite. Blev inte många timmars sömn inatt så om jag känner mig själv rätt så kommer vi somna direkt efter middagen senare. Haha! Puss

/ Here you get some pictures from my Instagram lately, an L.A edition. Oh, the best city. So happy that I’m going back soon again. Maybe twice before the summer if it all turns out as we hope. We landed in London this morning and had some lunch and been taking some photos. Didn’t get almost any sleep so as I know myself we will be sleeping soon, lol. Dinner first! Xx

8 Responses to “Insta Lately #27”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *