Trying out: Oral-B 3DWhite.

orre

 

Hej bästa! Jag har just nu ett samarbete med Oral-B som går ut på att testa deras senaste tandkräm och accelerator. Jag använder själv alltid Oral-B till vardags och gjort så länge jag kan minnas, därför kändes det som en extra rolig grej att testa. Samarbetet gäller alltså deras tandkräm och accelerator “3D white” som på tre dagar utlovar att ta bort upp till 100% av alla fläckar. Jag valde att använda den tre dagar innan min resa till Seychellerna. Vitt leende och brunbränd hy är svårslaget. Tänker att den blir perfekt att köra lite extra med tre dagar innan olika tillställningar också i samband med andra förberedelser som val av kläder etc. Perfect combo!  Återkommer med resultat.

/ Hi guys! I have a collab with Oral-B for the moment which is about testing their new toothpaste and accelerator “3D White”. I’ve been using Oral-B as long as I can remember so it felt like a fun thing to try! The 3D White promises to take away up to 100% of every spots. I was choosing to try it three days before my trip to Seychelles. A white smile and sunkissed skin is a hard thing to beat. I think that it will be perfect for other events as well together with other preparations as choosing clothes and so on. Perfect combo! I’ll be back with the result. Xx

I samarbete med Oral-B.

2 Responses to “Trying out: Oral-B 3DWhite.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *