Off We Go To The Seychelles.

off

Off we go. 

 

Dagen med stort D är här. Det var länge sedan jag hade en sådan här känsla i kroppen! Reser ju så otroligt mycket och ofta till platser jag redan besökt, så den där längtan och pirret försvinner lite. Detta är däremot ett ställe som stått på min bucket list i evigheter och jag är så tacksam att ha möjligheten att åka dit. Håller tummarna för att internet fungerar någorlunda så hörs vi när vi är framme :*

/ The day with the big D is here. It’s been a while since I had this feeling in my body. I travel a lot and often to places I’ve already been, so the longing and the butterflies never really comes. This on other hand is a place that’s been on my bucket list since forever and I’m so thankful to have the opportunity to go there. I hold my thumbs that the internet works ok! See you when we have landed <3 

15 Responses to “Off We Go To The Seychelles.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *