Todays Outfit – All Black.

pari1 pari2 pari3

My Look:

Skor – Gucci
Trousers – Asos (here)
Jacket – Asos (here)
Bag – Saint Laurent

Hej fina! Åh, har världens kaosvecka. Längtar verkligen till måndag då jag sitter på planet och inte kan göra mycket mer än bara sitta där, haha. I och med lanseringen nästa vecka är det såklart “lite” klassiska och uppstressande problem som uppkommit, hehe. Men det löser sig! I veckan har jag hunnit med modeveckan, möten på presskontor för utlån av kläder för plåtning, planering och strukturering av resan och innehåll på mina sociala kanaler. Fixat material till deadlines, etc. Så nu är jag som en jävla zombie, dvs en lugn helg väntar. Här får ni en look från Paris, dessa skor är verkligen världens skönaste. Bästa köpet. Puss!

/ Hi guys! Oh, my week have been a mess. I really longing for monday when I’m just sitting in the plane and can’t do anything else than just that, lol. Because of the launch of my new line next week it’s of course some classic problems which have incurred. But things will be al right! This week I have been to the fashionweek, went on some meetings at some press office to borrow clothes for a shoot, planned and structured the trip and content on my social channels. Had some material fixed for some deadlines and so on. So now I’m like a zombie, so I will spend this saturday in my bed (after I cleaned the bedroom). Here you have a look from Paris – these shoes are the greatest. Best buy! Kisses. 

18 Responses to “Todays Outfit – All Black.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *