Latest News: I will release a swimwear collection.

3K9A9631

Victoria Törnegren Swimwear Collection.

 


Äntligen får jag
berätta vad jag jobbat med dom senaste månaderna och anledningen till varför jag åker till Seychellerna på måndag. Jag ska släppa en swimwear-collection! Detta gör jag tillsammans med en av mina vänner som jobbar i branschen sedan tidigare. Kollektionen är väldigt sportinfluerad och kommer komma i färger som vitt, orange och svart. Webbshoppen kommer få in min kollektion parallellt med resan, dvs på måndag. Det kommer därför bli lite extra mycket bikini på mina sociala kanaler framöver, kul va! Puss

/ Finally I can tell you what I’ve been working with the last months and the reason why I’m going to the Seychelles. I will release a swimwear collection! I’ll do that together with a friend of mine who is in the business since earlier. The collection is really sports influenced and will come in colors such orange, black and white. The products will be released next week and there for it will be some extra focus on swimwear on my social channels from now on. How fun! Kisses

13 Responses to “Latest News: I will release a swimwear collection.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *