Insta Lately #25

Downloads13

@victoriatornegren

 

Här får ni bilder från min Instagram på senaste. Liten Paris-edition! Jag har just lagat lite lunch och ska snart åka till min nageltjej för att fixa naglarna inför resan. Sedan ska jag åka förbi Ginas showroom en sväng och sedan gå på J.Lindeberg-vinsingen. Efter det måste jag planera dagarna som är kvar hemma innan resan. Jag har en del samarbeten och kampanjer som har deadline samt ska upp under tiden vi är borta så måste fixa med allt sådant material innan helt enkelt. Pjuh! Puss

/ Here you have some pictures from my Instagram lately. A little Paris-edition! I’ve been cooking some lunch and will soon go to my nail-lady for a manicure before the trip. After that we’re going to Gina Tricots showroom and after that I will watch the J.Lindeberg show. After that I have to plan my days before the trip, I have some campaigns and collabs which have a deadline during our trip so I have to fix with material for that and so on. Kisses!

6 Responses to “Insta Lately #25”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *