Just Ordered: Canvas and leather shoulder bag

balle1


Balenciaga – Canvas and leather shoulder bag

 

Hade egentligen planerat att fota massa hemma idag, klev upp tidigt och inväntade solen. Tyvärr kom den aldrig så jag får nog bara inse att jag får fota en annan dag, haha. Får visa upp mitt senaste köp istället! Jag har ju sålt både min Céline och min Chloé (så jag ligger på plussidan, haha). Jag har ingen riktig bra väska att bära på semestern, så klickade hem denna jag spanat in för länge – fick rabatt också så den blev i det billigaste laget för en Balle. Jag bär ju mest denim, vitt och svart på semestern (och alltid annars också iofs..) vilket denna passar SÅ bra till tycker jag. Nu hoppas jag på sol imorgon så jag får visa upp annat än bara massa inköp. Puss!

/ I was planning to have a photosession at home today, I woke up early and waited for the sun. It never came so I just had to accept that I have to wait with that until another day. So I’ll show you my latest buy instead. I sold my Céline and Chloé bag and I don’t feelt that I have any good bag to wear on my vacays, so I bought this one I’ve been checking out for a looong time. I got it to a better price as well so it became a really cheap bag for being a Balenciaga. I wear denim, white and black on my holiday (and always..) which this fits so well with. Now I hold my thumbs for some sun tomorrow so I can show you something else than just what I bought lately. Xx

10 Responses to “Just Ordered: Canvas and leather shoulder bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *