Fashion Wall #4

killelage

All photos taken by me.

 

Hej fina! Åh, vad skönt att äntligen känna att man är på bättringsvägen. Tog mig faktiskt ut igår och överlevde(!). Idag känner jag mig typ 70% frisk, yey. Haffade kameran och knäppte en liten fashionwall, har dock varit ganska mörkt idag så lite svårt att få till vissa bilder, men äsch. Nu ska jag äta en (väldigt) sen lunch, se på Masterchef och sedan ta tag i lite städning. Hörs mer ikväll. Puss!

/ Hi guys! So nice to finally say that I’m feeling better. I actually went outside the door yesterday (!) and survived. Today I would say I’m 70% back in the game. Took my camera and fixed a fashionwall, although it was pretty dark outside. Now I’m going to eat an (very) late lunch, watch some Masterchef and after that I need to clean up in the apartment. See you tonight! Xx

Read more Fashion Wall posts here..

10 Responses to “Fashion Wall #4”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *