White Shirt And A Sleeveless Top.

blackandwhite4
blackandwhite
svartivit3
blackandwhite2


M
y Look:

Trousers – Monki (here)
Boots – Topshop (here)
Top – Lindex (similar here)
Watch – Kate Spade (here)

Hej bloggish! Vi har haft en ännu härlig dag här i Norr. Vi har spelat lite spel, slappat till en ljudbok och åkt skoter bland annat! Älskar ljudböcker, vi lyssnar alltid innan vi ska sova, när vi flyger, solar osv. Våra favoriter är Keplers serie, så läskiga. Glöm förresten inte att följa min story på snapchat: VTornegren så får ni se lite mer vardag än här. Hur som – här kommer en av mina favoritlooks från London. Är så glad över denna överdel. Förra gången i London bar jag den utan någonting under, denna gång var det lite kyligare så då slängde jag på mig en skjorta. Perfekt! Puss

/ Hi bloggish! We had another wonderful day here in the North. We played some games, listened to a audio book and did go snowmobiling. I love audio books, we always listens when we’re going to sleep, flying, sun bathing and so on. Our favorite is Lars Keplers series of books, so scary. How ever – here is one of my favorite looks from London. So happy over this top! The last time in London I wore it with nothing under, this time it was a bit more chilly so I took a shirt under. Perfect! Don’t forget to follow my story on snapchat btw: VTornegren! Xx 

15 Responses to “White Shirt And A Sleeveless Top.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *