Insta Lately #23

insta

@victoriatornegren

 

Här kommer ett litet urplock från min Instagram från senaste tiden. Imorgon går planet hem till Stockholm igen, haft en så himla mysig vecka här “hemma”. Nu ska jag och Erik på bio och se Hunger Games, typ sist av alla.. haha. Älskar dom filmerna så jag är supertaggad! Ätit pizza från bästa pizzastället i Umeå “Kebabnekajse” flera dagar, som jag saknat Umeå-kebab och pizza. Slår allt! Utvilad, mättade och redo för Stockholm imorgon helt enkelt, haha. Puss!

/ Here comes some pictures from my Instagram. Tomorrow our flight goes back to Stockholm again. I had such an amazing and cozy week. Now it’s time for me and Erik to watch The Hunger Games on a cinema here in town (yes.. I guess we’re the last one to see it). I love those movies so I’m so excited! Been eating pizza from my favorite pizza place aswell, yey. Ready for Stockholm 😉 Xx

4 Responses to “Insta Lately #23”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *