That Christmas Card.

julkorte

Hej fina! Vi hade lilla julafton hos mamma igår då jag och Erik åkte till hans släkt inatt, bästa. Här är det snö i massor och så vackert att få uppleva norrlandssolen denna tid på året. Dvs soluppgång och solnedgång i “samma”, haha. Vi tog oss en liten sovmorgon och har varit ute med sparkarna en sväng. SÅ mysigt! Är otroligt tacksam över att ha möjligheten att fira jul i Norrland. Jul på riktigt. Hoppas ni får en fantastisk dag, hur än er dag ser ut. Puss på er!

/ Hi guys! We had “little christmas eve” at my mums place yesterday, because after that we went to Eriks family in the North. There is a lot of snow and so wonderful to experience the northern sun this time of the year. The sunset and the sunrise is the same. SO cozy! I’m so thankful to have the ability to spend the christmas days in the North. Chistmas for real. Hope you’ll have a wonderful day however you’re gonna spend it. Xx

6 Responses to “That Christmas Card.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *