Mixed Photos from London.

londonsnappe1

Streets of South Ken.

londonsnap

Walking around-outfit!

londonsnap3

Coffée Breaks.

londonsnap10

My man <3

londonsnap4

Our new London-must do. Cinnabon Rolls!

londonsnap5

Oxford Street Tourist Photo, lol.

 

Så, här kommer lite blandade bilder från London. Vi har dom senaste två gångerna bott i South Kensington, på samma gata faktiskt. Haha! Tycker det området är så himla fint, vita fasader blandat med historiska byggnader – som det mäktiga muséet som syns på bilden på Erik. En sak vi blev tipsade om att testa på vår förra vistelse är “Cinnabon rolls”, vi var såklart tillbaka även denna gång. Mitt tips är att köpa en “bite” (en mindre bulle) och äta den på en gång då den fortfarande är varm. Vi har båda gångerna köpt på “Cinnabon” mitt på Piccadilly. Åh vad sugen jag blev på det just nu!

/ So, here is some mixed photos from London. We have stayed in South Kensington the last two times, on the same street actually, lol. I love that area! White streets mixed with historical buildings – like the Museum on the pic of Erik. One thing we were told to try out our last time in London were “Cinnabon Rolls”. My tips is to buy a “bite” (a smaller bun) and eat it right away when it’s still warm. We bought ours on “Cinnabon” right in the centre of Piccadilly. Oh gosh.. I want one so bad right now. Xx

10 Responses to “Mixed Photos from London.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *