Pick Of Today: Block Heel Thigh Boot

kneehigh

Find them HERE

Jag vet hur mycket jag skrivit om lårhöga stövlar den senaste månaden, men det är också dom skorna jag får allra mest kommentarer kring. Även dom skor jag använder mest privat. Alltid till fest till korta fodral och klänningar. Mina från Asos har kommit tillbaka till lager igen i omgångar men tar slut i princip samma sekund. Dessa från Nelly ser dock näst intill exakt likadana ut, så tips!

/ I know how much I been writing about knee high boots the last month, but it’s the shoe that I got the most comments about. It’s also the shoes I use the most “private”. Always to party together with shorter dresses and sets. My pair from Asos have been re-stocked a couple of times but they disappears the same second. These pair from Nelly look almost exactly the same though, so just a tips from me!

3 Responses to “Pick Of Today: Block Heel Thigh Boot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *