#GinaTricotBrinner #SS16

gina3 gina2 gina1 gina4 gina6 gina5

(Second pic from Angelica Blick)

#ginatricotbrinner

I onsdags blev jag och ett annat litet härligt gäng bjudna till Gina Tricot för att ta del av en presentation av deras SS16-kollektion. Vi blev bjudna till en så kallad “brinner” dvs breakfast+dinner. Så himla mycket fint och ett så mysigt och trevligt event! Slängde på mig en mysig tröja, mockakjol och stövlar. Idag har jag massor med saker att fixa men ikväll ska jag och Alex och se Idolfinalen live. Så taggad!

/ This Wednesday me and a small and lovely gang were invited to Gina Tricot for a presentation of their SS16-collection. We had a “brinner” (breakfast+dinner). So much nice pieces and event. Took a cozy sweater on, a suede shirt and some knee high boots. Today I have a lot to do but tonight me and Alex will go and watch the Idol-final live.

13 Responses to “#GinaTricotBrinner #SS16”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *