Turtle Neck & Knee Highs.

polo1 polo4 polo2 polo3

My Look:

Over Knees – Asos (here)
Jeans – Asos (here)
Turtle Neck – Old one
Bag – Chanel


Hej på er!
Detta är en typisk look jag verkligen känner mig fin och bekväm med. Polo och ett par stövlar är nog min favoritkombo denna vinter och höst. Jag hade egentligen tänkt gå ut och ta en outfit åt er imorse men tyvärr vaknade vi upp till spöregn. Får hoppas på bättre väder imorgon! Tur nog har jag några looks kvar från New York att visa, yey. Nu ska jag masa mig upp ur sängen, legat här sen jag vaknade haha. Idag/ikväll vaknas lite häng med tjejerna! Hoppas ni får en toppendag. Puss

/ Hi guys! So here is a typical look that I feel comfy and nice in. Turtle neck and a pair of knee highs is for sure my favorite combination this winter and autumn. I planned to take an outfit here in Stockholm this morning but we woke up to pouring rain. Hope it’s better tomorrow. Lucky me I got some looks left from New York, yey. Now I have to get up of the bed, been lying here since I woke up, lol. Today/tonight I will hang out with the girls! Hope you’ll get an awesome day. Kisses!

13 Responses to “Turtle Neck & Knee Highs.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *