Campaign: 20% Off on Eleven.se

favoriter

Products from eleven.se

Vet ni vad? Idag (27/11) är det ”Black Friday” där bland annat Eleven.se har 20% off på hela sortimentet. Jag har fått chansen att välja ut både gamla och nya favoriter att prova. Jag blev helt till mig när jag insåg att en av mina favoritparfymer kommit som ljus (!). Annars en bodybutter som luktar marshmallow, magi till hårborste och ett perfekt ansiktsspray som fungerar lika bra på sin make för att fixera som innan make för boosta huden. Jag tycker denna hemsida är den absolut bästa inom sin kategori – älskar deras breda utbud och snabba leverans. Så missa inte detta grymma erbjudande, perfekt att få lite julklappar köpta också ;). Spana in mina favoriter här.

/ Black Friday! Eleven have 20% off on everything. Get to the campaign here.

I samarbete med Eleven.se

1 Response to “Campaign: 20% Off on Eleven.se”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *