Mornings At My Balcony.

shirt17coffeinthesunshirt15 shirt11

Hej fina! Regnet fortsätter att ösa ner den mesta tiden av dagarna, men vi har det som sagt toppenbra ändå. Det känns bra att vara bortom verkligheten lite grann (känslan på semester) med tanke på det som händer runt om i världen. Så regn är ingenting jag tänker att klaga på. Jag är tacksam att jag i trygghet får umgås med den jag älskar. Glöm inte – Pray for the world!

/ Hi guys! The rain will not stop, but we’re having a really good time. It feels good to be away from the reality with the thoughts of what’s happening around the world. I’m thankful that I’m in peace can spend time with the person I love. Do not forget – Pray for the world!

10 Responses to “Mornings At My Balcony.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *