That Safari Look.

safari16 safari17 safari15

My Look:

Hat – Asos (here)
T shirt – Muji
Shorts – One Teaspoon
Sandals – Hérmes
Bag – H&M


Hej på er! Sitter
ute i soffan i mörkret, just invid vattnet. Väldigt harmoniskt att jobba till ljudet av vågorna måste jag säga. Lite läskigt med alla tvättbjörnar (?) bara. Nu har vi alltså lämnat fastlandet och besöker just nu en av våra favoritöar i världen. Så fantastiskt! Dröm att kombinera jobb på en ö likt denna. Och äntligen fint väder så jag kan fota och blogga, woho. Såhär såg jag i alla fall ut ikväll. Safari-look typ, haha. Ledsnar aldrig på dessa shorts från One Teaspoon och inte heller på värmen. Livet! Puss

/ Hi guys! I’m sitting in the sofa, in the dark, just beside the water. So harmonic to work to the sound of the waves. Now we’ve left the fast country and got to an island our favorite island on the planet. So nice! A dream to combine work on a island like this. Finally some good weather aswell which means that I can take photos and blog, yey. How ever I looked like this tonight! Safari-look, lol. Never get tired of these shorts from One Teaspoon.. And not on this heat! Life. Xx

16 Responses to “That Safari Look.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *