MENU
13:04 | October 30, 2015

New In: That Yellow Chanel Bag.

Fashion,New In,Uncategorized
c900x680

 

Nu har jag gjort något helt tokigt ska ni veta. Jag har köpt mig en knallgul väska från Chanel! En vintage från What goes around NYC. Jag har tittat på denna i flera månader och kände att nä, nu slår jag fasen till. Vill bära den i New York så då fick jag en anledning att ta tummen ur så att säga. Tycker att gult passar så bra till denim, svart och vitt – vilket är i princip dom enda “färgerna” jag har på mig. Dags för en väska i en lite crazy color kände jag sådär ful/cool! Puss

/  Oh gosh.. Now I’ve done something crazy. I just bought myself a yellow bag from Chanel from What Goes Around Nyc. I’ve been looking at this one for months and felt that.. fuck it you only live once. I want to wear it in New York so I got a reason to buy it. I think yellow fits very well together with denim, black and white – which is mostly the only colors that I wear. So time for a bag in a crazy color which have that ugly/cool feeling! Xx

17 Responses to “New In: That Yellow Chanel Bag.”

   • Hanna on

    Herregud…
    Varför inte ändå sälja en väska och sänka till välgörenhet? Många människor i världen kan få mycket mat och husrum för de pengarna en sådan väska kostar. Tycker bloggare kan prova att inte enbart fokusera på konsumtion och trender hela tiden. Det ger bara en extremt ytlig bild av bloggare. Just sayin…

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)