Knee High Boots And An Oversized Coat.

outfit2

outfit1

outfit4

outfit3

My look:

Coat – Old one (similar here)
Jeans – Asos (here)
Bag – Chanel
Boots – Asos (here)
T-shirt – H&M Basic

Hej på er! Alltså detta mörker.. Nu har jag tre dagar i rad tänkt “gud vad jag trött jag är.. kanske ska lägga mig för kvällen” och sedan kollat på klockan och noterat att den varit innan kl 18. Wtf! Men det är nog bara en vanesak. Vi pallrade i alla fall oss ut i kylan idag och såhär såg jag ut. Älskar denna look och har den gärna varje dag – hela veckan men variera med päls, eller skinnjacka och halsduk. En typisk Vickan-höst look. Nu ska vi mysa ner oss och äntligen få s-o-v-a.

/ Hi guys! These darkness.. can’t handle it. Three days in a row I had been thinking “sooo tierd.. should go to sleep” and then watched the clock and realized that it’s still before 6.pm. Wtf! But It’s just something I have to get used with then It’s all fine. We went out in the cold today and I looked like this. A typical look I can wear seven days/ week and just change the jacket to a leather one with a scarf or a fur. Now time to s-l-e-a-p. 

18 Responses to “Knee High Boots And An Oversized Coat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *