MENU
18:52 | October 27, 2015

Erik Forsgren for NLY MAN.

Fashion,Uncategorized
erikforsgrenerikforsgren3erikforsgren2erikforsgren6

Erik Forsgren for NLY MAN – Read the interview here.

Är så himla tacksam över att ha en pojkvän med så mycket gemensamma intressen. Vi älskar mode, foto och att upptäcka världen. Så glad att kunna göra det tillsammans med den man gillar mest! Här är lite bilder från ett jobb han gjorde för NLY man som kom ut idag. Stolt flickvän! Finns en längre intervju till bilderna också om ni vill läsa. Puss!

/ I’m so thankful for having a boyfriend with so much similar interests. We love fashion, photographing, and explore the world. So happy to be able to do the things you love together with the person you love. Here is some pictures from a work he did with NLY man. Proud girlfriend! Xx

9 Responses to “Erik Forsgren for NLY MAN.”

Leave a Reply

  • (will not be published)