L’Oréal Paris & OOOAW (Out Of Office – AW)

loreal


Join us tomorrow at OOOAW together with 
L’Oréal Paris and the release of their new products.

Hej på er! Just nu har jag ett samarbete med L’Oréal Paris där jag ska jobba med deras nya hårvårdsserie “Elvital Nutri Gloss Luminizer”. Produkterna innehåller en glansteknik som hjälper till att ta bort orenheter och föroreningar. De innehåller även Glycogel som ger en ljusreflekterande effekt på ditt hår. Resultatet är utlovat glansigt hår i 48 timmar – spännande! Älskar att testa nya produkter. När jag var yngre så tog jag det som fanns men nu när jag själv fått möjligheten att köpa egna produkter så märker jag verkligen vilken skillnad det är mellan produkt och produkt.

Nu på fredag har L’Oréal Paris tillsammans med OOOAW (Out Of Office – AW) ett event på Stockholm Waterfront Conference Center mellan 17.00-21.00 just i samband med lansering av dessa produkter. Jag och min syster kommer hänga på VIP-hyllan hela kvällen och hoppas såklart att du också vill hänga där, därför kommer vi tävla ut lite platser till er. Jag har alltid velat gå på ett OOOAW event så jag ser verkligen framemot detta. Läs mer information om det HÄR.

Mejla din motivering om varför just du och din vän ska vinna VIP-biljetter till [email protected] Nio vinnare utses och kontaktas via mail efter kl 18.00 ikväll (torsdag). Glöm inte namn på båda som vill komma och ni båda måste vara över 18 år.

I samarbete med L’Oréal Paris.

2 Responses to “L’Oréal Paris & OOOAW (Out Of Office – AW)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *