MENU
15:50 | August 29, 2015

A Late Good Morning.

Fashion,Uncategorized
3K9A96773K9A9766 3K9A9739-(1)vit

Hej och godmorgon var det tänkt! Såhär såg min morgon ut. Min dator valde att lägga av helt imorse, så jag var helt enkelt “tvungen” att packa upp min Mac som passande nog kom igår. Så tog sitt tag att installera photoshop mm. Men nu är jag på banan igen! Vi ska snart ta oss till flygplatsen då vårt flyg till Kroatien går ikväll. Tack för alla tips! Puss

/ Hi and good morning.. well.. that was my plan at least. My computer crashed this morning so I “had to” un-pack my Mac computer I got yesterday. Because I know nothing about mac it took a while to start it up. But now I think I know the most. Hopefully.. Now we’re on our way to the airport. Time for Croatia!

8 Responses to “A Late Good Morning.”

    • victoriatornegren on

      Det senaste :) köpt från adobes hemsida. Paket där man får både bridge och lightroom. Kostar typ 99 i månaden tror jag.

      Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)