MENU
10:23 | August 30, 2015

Off to Hvar.

Fashion,Uncategorized

3K9A9836 3K9A9839Off to Hvar

Dessa bilder skulle ha kommit upp igår egentligen men resan hit tog lite längre än tänkt. De klassiska innan avfärds bilderna för oss bloggare måste ju få komma upp, haha. Vi hade problem med flygplanet så det inte kunde landa (!) och en lång båttur hit till Hvar igår natt, så slocknade med en gång. Nu har vi hunnit köpa frukost och ska bege oss ner mot vattnet. Jag ÄLSKAR redan detta ställe. Vi bor i en liten kullerstensgränd typ, I’m in love. Hörs senare ikväll! Puss

/ I had planned to post these pictures yesterday but the trip took longer than we expected. Our airplane had a issue so It couldn’t land.. And a long boat trip to Hvar. Now we had some breakfast and we’re off to the ocean. Xx

13 Responses to “Off to Hvar.”

  1. Corrine S. Delao on

    Awesome look and awesome outfit (Y), liked it the most, hope you had a good trip and you enjoyed it. I usually buy my clothes and other fashion accessories while browsing the coupons from clothingric.com, lavishcoupon.com and save a lot.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)