Roadtrip Randoms.

IMG_6625 (1)IMG_6632IMG_6630IMG_6635IMG_6633SNAP3

Some photos from the last couple of days.

Hej på er! Här kommer lite randombilder från de senaste dagarna. Igår “landade” vi i L.A igen och idag är det dags att åka hem. Resan har varit underbart bra och vill såklart tacka Emma Svensson som styrt upp denna resa med hennes “fotoresor” (läs mer här). Spana in hashtaggen #fotoresor för att följa alla duktiga som varit med. Alla har haft en underbar tid så rekommenderar verkligen alla att åka på denna om hon kör det nästa år igen. Jag längtar hem tokmycket, men pga flygtider etc så landar jag inte i min säng förrän måndag morgon. Puss!

/ Hi guys! Here is some random pics from the last days. Yesterday we headed back to LA and today it’s time to go home. The trip has been amazing and of course I want to thank Emma Svensson for arranging this trip and I recommend you all to book it for the next summer here (if it’s going to be another one). I can’t wait to go home though, feeling so homesick. Will not be home until monday morning though because of the flight times and so on. Kisses!

11 Responses to “Roadtrip Randoms.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *