Festival Season. #BikBok

collage

 

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE //8. HERE


Jag har i samarbete med BikBok valt ut mina festival favoritplagg, vilken jag helt ärligt tycker är den starkaste shoppen när det kommer till festivalplagg – Så det blev ju extra roligt. Jag älskar att det bohemiska har kommit tillbaka starkare än någonsin. Jag missade tyvärr några av de festivaler jag hade velat gå på i och med min USA-resa, men ännu mer taggad är jag då på dem jag faktiskt ska på. Puss!

/ The festival season is here and I have in a collab with Bik Bok got the chance to share my favorite festival pieces. I honestly think that they are the best when it comes to festival clothing so this was just perfect. I love that the bohemic style is back stronger than ever. I missed a few festivals because of this trip but that just mean that I’m looking forward to the others even more. Kisses!

6 Responses to “Festival Season. #BikBok”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *