My Styling Tips – ACO Skincare

ACO1
Som jag pratade om i mitt förra ACO-inlägg (här) anser jag att less is more, i alla lägen. Det första tipset jag ger någon som frågar om stiltips är att inhandla en bra basgarderob. Ett par helfärgade simpla bas t-shirts i den fit man föredrar, ett par perfekta svarta jeans (!), ett par blå jeans, en vit skjorta och en snygg kavaj eller skinnjacka. Jag utgår alltid från en enkel och stilren bas där jag oftast bara väljer att leka med så lite som oversized vs tight för att skapa den perfekta symmetrin i mina looks.

ACO3
Jag älskar konsten med att klä upp och klä ner plagg. Ett par byxor med hög midja får mig att vilja leka med korta toppar och instoppat. Till vardags väljer jag att bära en jacka över men till fest kör jag utan.

ACO2

När man jobbar med minimalistiska och stilrena kombinationer blir detaljer direkt avgörande.  Det kan för mig vara något så litet som att välja att jackan hänger över axlarna, att inte missmatcha färgskalor, att inte bära heltight och att bryta av oversized med fokus på midja eller med klackar.

ACO4

Nu vill jag höra era bästa stiltips, det hade varit så himla roligt om ni kommenterade detta inlägg med dem. De tre bästa tipsen publicerar jag på min blogg i början på nästa vecka, vilka även vinner min favorit tre-stegsrutin för sin hudtyp från ACO (läs mer om den här). 

– I wanna know your best styling tips, it would have been so much fun if you comment this post with them. I will publish the three best tips in the beginning of next week, which also wins my favorite three step routin for their skintype from ACO (read more about it here).

My Look:

Shoes – NLY
Blazer – Malene Birger
Jeans – Topshop
Bag – Yves Saint Laurant

31 Responses to “My Styling Tips – ACO Skincare”

 • MARTA says:

  This is such a pretty look! Lovely style!!
  Love,
  MARTA!

  http://MARTASFASHIONDIARY.com

 • Paulina says:

  shoes shoes shoes. when you dont have much time between a short trip outside the city and a party later you may wear white/black t-shirt and skinny hight waisted yeans with white superstars and then quickly change them for perfect black high heels and wualaaa! minimalistic yet mulitifunctioning outfit;)

 • Malin says:

  Du är så snygg! Älskar din stil. Alltid så snygg och tidlös!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

 • Alexandra says:

  Bekvämt. Det är A och O för mig. Att jag känner mig bekväm och som mig själv i kläderna jag har på mig. Men även att kläderna sitter där dom ska, bekväma kläder i skönt material! Det är BÄST! kram 🙂

 • Eln says:

  Helvita sneakers, blommig tröja och lagom solbränd hud!

  Great post!

 • Konstantina Antoniadou says:

  you look stunning. I love the oversize blazer!

  http://www.kmeetsstyle.com /SummerGiveaway

 • Always on point, like those jeans!

  L.A

 • Lisa says:

  Snygg!

  nouw.com/lisaihre

 • sammie says:

  haven’t heard to this brand yet,so very looking forward to your tips next week 🙂
  http://fashionbarbecue.com/

 • L says:

  So many paid advertisements on your blog and you obviously don’t care to mark them as sponsored for your readers.

 • Pinja says:

  My best styling tip is to wear something that makes you feel good and confident! 🙂 And not to reveal too much skin!

 • wow! gorgeous

  thedaydreamings.blogspot.com

 • Linnéa says:

  Sjukt inspirerande stil har du, till och börja med. Mitt första tips är något så enkelt som den höga backslick ponytailen, den dressar upp vilken look som helst. Tips nr två, väst! Älskar västar, sättet man kan ha tajt under både upptill och nertill sen bryta av med en avslappnad väst i alla dess former. Tips nummer tre, wedges! Platå sneakers kan piffa upp vilken look som helst och jag använder mina dagligen, hållningen, de långa benen och ja allt blir fan så avslappnat läckert! Det var lite vad som lyfter mina looks för tillfället. Kram och tack för en sjukt härlig blogg och en klädstil helt i min smak

 • SAEMLSTAINT says:

  Hi Victoria!

  To me it’s all about contrasts –

  to wear your highest heels with a pair of baggy boyfriend jeans,
  to top of your simple hoodie with big sparkly earrings or
  to throw your sneakers on when wearing a cute little dress.

  To me, it’s in the collision the magic really happens.
  It’s the unexpected that makes your style unique.

  SAEMLSTAINT xx

  SAEMLSTAINT.BLOGSPOT.COM

 • Louise says:

  Att prova sig fram till rätt storlek! Ofta provar man en storlek i provhytten för att sedan bestämma sig men jag brukar blanda storlekar och färger för att känna efter vilket plagg som faktiskt passar mig!
  Inte bry sig om ifall det står XS, 38, L eller 42 utan bättre att plagget sitter snyggt på på kroppen!

  Tack för en inspirerande blogg, less is more!

 • vanessa says:

  totally love the ysl bag!

  TheVogueWord
  TheVogueWord

 • jasmine says:

  För det första, är du bekväm i det du har på dig så är det rätt. Många gånger byter jag kläder flera gånger innan det känns rätt för just den dagen/tillfället. Sen tycker jag verkligen att man ska satsa på att köpa kläder som sitter bra på en/är i rätt storlek, det slutar annars ofta i att plaggen bara används 1 gång, om det nu inte är så man vill ha det.
  Och annars så älskar jag svarta och vita kläder, olika material ock strukturer. Att sedan addera en färgglad väska t ex är så himla snyggt 🙂

 • clara says:

  snygg outfit 🙂

 • Leslie says:

  For beauty, stay as natural as possible because it is the most beautiful and no one can imitate your own natural beauty!

  For style, I stick to the styles I really love. I think that’s an important tip, figure out what you really want! Then you can really enjoy it and feel happy with what you buy and wear. 🙂

 • Jag tycker om att bryta av en söt klänning med mina nike air. Eller ett par shorts, min svarta kappa och mina knähöga stövlar. Jag bryter alltid helst av och kör en blandad stil istället för att köra en stil rakt igenom. Min hatt är räddningen och alla borde äga en då den kan rädda i princip vilken outfit som helst 🙂 Och att aldrig bry sig om vad andra tycker om din stil. Den är din.

 • Beth says:

  Jag försöker alltid ha balans när jag klär mig. Ibland handlar det om att man måste kavla upp ärmar eller rulla upp byxben, ibland om att släppa ut håret eller byta till lågskor. Men det bästa stiltipset jag har är:Gör nåt oväntat! Kombinera nåt nytt, testa en ny färg, använd urringat en dag. Överraska folk helt enkelt, man blir intressant då. Och folk blir inspirerade av en 🙂

 • Josephine says:

  A och O för att stråla som solen är att känna sig bekväm, gör man inte det så lyser det också igenom i outfiten. Däremot är det väldigt roligt och även inspirerande för medmänniskorna då man vågar ha någon detalj som sticker ut från det vardagliga. En solklar favorit är helt klart en hatt, det är en vågad detalj för många men vågar man ta det steget blir man förmodligen en förebild för många.
  Vad som är helt underbart såhär års är även ett par ljusa denim som är härligt slitna, en vit t-shirt eller någon söt spetstop. Tillsammans med lite guldiga detaljer med ett rött nagellack och ett par vita converse så har men en lagom ansträngd men väldigt romantisk look. En härligt solbränd färg på kroppen höjer outfiten ännu mer. Går hem alla dagar under sommaren, simple as that!
  Love♥

 • Sofia says:

  OK tre tips.
  1. Enkla lugna färger. Och regerande mästaren i min värld är gråmelerat. Blir aldrig fel. Kan kläs upp på jobbet i kombination med sassig kostym för att sedan matcha jeansshorts hemmavid.
  2. Give sum lovin’ även till håret: utsläppt, backslick, flätad hästsvans, slarvig knut.
  3. Slutligen. Ta hand om plaggen. Struket, rent, hygieniskt.

 • Maja says:

  Håller helt med dig! Hittade din blogg nyligen då jag bläddrade igenom veckorevyn och läser den numera dagligen. Älskar hur du kombinerar olika basplagg med något lite extra!

 • Erika says:

  Ha alltid kläder som du trivs i, som du känner passar dig. När du är bekväm i dig själv ser du snygg ut i allt, vilken stil du än har. Det hänger mycket ihop med att köpa rätt storlek på kläderna. Och så gärna ett leende på det och stilen är fixad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *