Todays Outfit – In my own design

outfit7outfit3 outfit4 outfit6

Shoes – ATP (find them here)
BagVictoria Törnegren for NLY Design
DressVictoria Törnegren for NLY Design
Sunglasses – Ray Ban (find them here)


Hej fina! Hann
inte blogga i morse som tänkt så fick bli på flygplatsen istället. Vi lämnade alltså Bali tidigare idag och har just mellanlandat i Bangkok. Här snackar vi spontana outfitbilder även, knäppte av dem en snabbis påväg till frukosten. Egentligen på tok för varmt för att fota, men tänkte ändå att det är roligt att visa upp så mycket från min kollektion som möjligt även om bilderna inte blir på topp. Den släpps ju trots allt om drygt en vecka! Dessa är två av mina absoluta favoriter från kollektionen. Perfekta väskan! Nu ska vi se om det finns lite mat, sedan fördriva tiden i lite butiker. Vår mellanlandning är nämligen fem timmar, fy! Kram

/ Hi guys! I didn’t had any time for blogging like I planned this morning, so I’ll do it here on the airport instead. We left Bali this morning and now we just landed in Bangkok, we will spend 5 hours here before our flight goes to Stockholm. I took some suuuuperfast outfit photos this morning on the way to the breakfast. I thought it would be fun to show ju as much as I can on pieces for my collection – just one week left now. These two are some of my absolute favs. Perfect beach bag, that’s for sure. Now we have to check if there is some great food around here, then visit some stores and just hold our thumbs that the time flies away. Xx

21 Responses to “Todays Outfit – In my own design”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *