25% OFF NLY BRANDS

Desktop15

Find them HERE 

Hej fina! Tänkte bara berätta för er att Nelly just nu kör en kampanj med 25% off på utvalda varor från NLY Brands. Jag som själv sneglat på dessa jackor/koftor ett tag men tyckt att dom varit lite väl dyra kunde inte hålla mig från ett köp. Jag älskar ju att bära päls på vintern och detta känns som en sommar-variant. Perfekta jackan i sommar helt enkelt. Kom till kampanjen här. Puss!

/ Hi guys! Just wanted to tell you that Nelly having a 25% off campaign right now with 25% off on selected items from their NLY Brands. I’ve been looking at these jackets/cardigans but I thought the price was a little high, so now I just had to buy them. I love to wear fur on the winter and these ones is like a summer-model of a fur. So perfect. Get to the campaign here. Xx

 

4 Responses to “25% OFF NLY BRANDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *