Bali Sunset.

sunset3sunset1sunset2
Some sunset picures from Bali.

Hej fina! Något jag kommer komma ihåg mest av allt av Bali är solnedgångarna. Så otroligt fina, då vågorna sköljer upp så högt att nästan hela stranden blänker. Jag har massor med bilder kvar från Bali, ska gå igenom alla så fort jag får tid. Sitter på Arlanda Express just nu på väg in till Stockholm för ett jobb. Kommer hem ikväll och sen ska jag förhoppningsvis få vara hemma ett tag! Känns faktiskt riktigt skönt, så less på att flyga nu. Nu ska jag kliva av tåget, så vi hörs mer sen. Puss!

/ Something I will remember most with Bali is the sunsets. So beautiful! It was like the whole beach glowing. I have a lot of pictures left from Bali to show you. But I had to go to Stockholm for a job today, but tonight I’m will be home again and hopefully will have a lot of days spent in my home. So sick of flying. Well, now I have to get back to work. Talk to you more later! Xx

 

22 Responses to “Bali Sunset.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *