Our new home – finally.

Our new home in Stockholm from the 3th of july.

Alltså jag är SÅ glad. Äntligen har vi köpt lägenhet i Stockholm! Det blev denna pärla. Vi ska göra om lite, såsom golv (inte byta såklart), kök och badrum. Men det älskar ju vi, så det passade perfekt. Till grunden är den enligt mig den perfekta lägenheten och precis så som jag vill ha den. Kakelugn, brädgolv, stort sovrum med dubbeldörrar. Den ligger i mitt älskade Vasastan! Så nu ska jag ha ett litet möte med mäklaren, sedan springa runt som en tok på möten hela dagen. Puss!

/ Omg, I’m SO happy. Finally we bought an apartment in Stockholm! And here it is. We’re planning to do some changes – floors, kitchen and the bathroom. Bot the foundation in the apartment is perfection for me. An old fireplace, boarded floor, big bedroom with double doors into it. And it’s in my favorite place in Stockholm, Vasastan. So now I will have a small meeting with the broker then go on a lot of other meetings the whole day. Kisses!

31 Responses to “Our new home – finally.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *