New Hair! Tape-On Extensions. #Rapunzelofsweden

rapunzel4rapunzel1rapunzel3rapunzel5
New extensions from Rapunzel Of Sweden

Och så var det dags för “nytt hår”. Gjorde som vanligt mitt hår på Rapunzel hos bästa frisören Zara. Denna gång slingade vi håret och valde även att prova en ny metod. Jag har ju tidigare bara testat clip-on set och nail hair, men nu testade vi tape-on (läs mer om metoden här). Om man jämför med nail hair så blir resultatet “tätare” och det delar sig inte på samma sätt och sliter framför allt inte alls lika mycket vid borttagning. Känns ingenting på håret och jag är skitnöjd. Kanske hittat min nya favoritmetod!  I’ll keep you updated.

/ And then it was time for “new hair”. As usual I went to the Rapunzel Of Sweden salon to my best hairdresser Zara. This time we made some highlights and choosed to try a new method for my extensions. Instead of nail hair we tried Tape-on (more about that method here). If you compare tape-on with nail hair I think the result turns out better and it’s way better for your hair. I’m really pleased with the result. I think I’ve found a new favorite method! I’ll keep you updated.

23 Responses to “New Hair! Tape-On Extensions. #Rapunzelofsweden”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *