New In: Lace Up Flats

laceupvictoriatornegren ehite

Finally! Som jag väntat på dessa skönheter. Beställde dessa från Ebay och dem är fasen helt perfekta! En profil jag följer på instagram la dock nyligt ut hennes Christian Louboutin flats och insåg att dessa är kanske lite väl lika dem. Men vad sjutton! Älskar ju mina från min kollektion, men roligt med ett par utan öppen tå också. Idag är det valborg, jag och Erik har dock lite fokus på annat så blir en middag men sedan lugnt. Vi har massor att fixa i lägenheten då den ska fotas på måndag! Trevlig valborg <3

/ Finally! I’ve been waiting for these forever.. almost.. not really. But it felt like a lifetime! I bought them from Ebay and they’re totally perfect. I love my pair from my collection, but it felt nice with a pair with a none open toe too. Well, today it’s “Valborg” here in sweden, me and Erik have planned a calm evening though. We have a lot to fix in our apartment before the photographer gets here on monday. Xx

17 Responses to “New In: Lace Up Flats”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *