On The Cover Of A Magazine #ShapeUp

Shapeup02RGB_new

Make Up: Sofia Sjöberg
Fotograf: Pavel Maira
Styling: Annika Norman

Samtidigt som jag kämpar med sämsta internet någonsin (fungerar bara från mobilen) så tänkte jag bara säga att jag nu är på omslaget av “Shape Up”. Det är en stor intervju och fler bilder inuti. Om ni inte har chansen att köpa tidningen så ska jag försöka fixa lite bilder att dela med er på bloggen. Puss!

/While I’m struggeling with the worst Wi-fi ever I just wanna tell you that I’m on the Cover of “Shape Up”-Magazine. There is a big interview and some more pictures inside! If you don’t have the chance to read the magazine, I’ll put some pictures up here on the blog when I get my hand on it myself. Xx

16 Responses to “On The Cover Of A Magazine #ShapeUp”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *